luni, octombrie 29

The Christmas is coming!!!!


Oameni zgribulitzi de frig afara, mashini prin nametzii de zapada, fulgi fulgi mari shi pufoshi de zaPada se aseaza pe fereastra inghetzata. inauntru langa shemineul in care focul se joaca provocand un joc de lumini shi umbre si unde lemnele trosnesc, si unde stau atarnatzi 2 ciorapiori de rama, sta bradul luminat cu steaua cea mare in varf, imbracat in zeci de beculetze ce alearga pe crengile lui. in juru bradutzului un trenuletz se invarte linistit scotzand mici firishoare de fum. pisica doarme linistita pe blana de urs intinsa pe jos, in fatza shemineului. de afara se aud zurgalai shi chiotele fericite ale copiilor ce se joaca in zapada.
la intrare, pe presh, doua perechi de cizme ude shi pline de zapada shi 2 haine ude lasate pe jos, langa care stau 2 caciuli shi 2 fulare parca scoase de la spalat.
langa shemineu pe o masutza doua cani cu ciocolata calda cu lapte. radioul canta Merry Christmas.
glasul copiilor s-a stins, totzi sunt in casa la caldura ashteptand cu nerabdare pe Mos Craciun.
pe masa 2 cozonaci cald, 2 perechi de tacamuri, 2 farfurii, 2 scaune si mancare calda pe masa.
in fatza shemineului stam noi doi imbratzishatzi, zgribulitzi, uzi. sorbim din ciocolata calda si ne sarutam. fericitzi, inghetzatzi, topitzi. E craciunu! moshu e prin orash cu sacul plin. ce poate fi mai frumos decat tu langa mine. a adormit. o strang in bratze si o sarut. nasucul shi obrajorii sunt roshii, un fulg de zapada se topeste si incepe sa-i curga pe frunte. o gadila si se trezeste.
moshu' venise. sub brad langa trenuletz un ursuletz MARE pentru ea care tzinea in bratze un sac MARE cu caramele si ciocolata si pentru mine nimic :(...da' nu conteaza e craciunu si ea e langa mine. savurand o caramea pe covor, jos langa mine, se opreste, se ridica si se duce la dulap de acolo scoate 2 cutiutze imbracate in foaie de cadou. deschid primul cadou, si gasesc o poza a noastra in rama cu fulgi de zapada si un braduletz nins.deschid al doilea cadou si inauntru o cana cu maner in forma de bradutz pe care scrie te iubesc. o strang in bratze shi o sarut.
focul aproape ca se stinse, pisica ciugulea ceva de pe masa, in fatzaa shemineului multe ambalaje de caramele shi dulciuri, iar noi dormeam imbratzishatzi pe covor in fatza jaraticului!
te iubesc...!

Niciun comentariu: